Haber

AK Parti Makas’tan CHP Çanakkale Milletvekillerine HDP’li Semra Güzel tepkisi

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, TBMM’de HDP’li Semra Güzel’in düşürülmesi için yapılan oylamada CHP’nin Çanakkale Milletvekilleri Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan’ın hangi duruşu ve hangi oyu kullandığını kamuoyuna açıkladı. . açıklamaya davet etti.

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Merkez İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları yönetimi ve İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder’in katılımıyla İl Başkanlık binasında basın açıklaması yaptı. AK Parti İl Başkanı Naim Makas, HDP’li Semra Güzel’in ‘nerede bulunduğu’ gerekçesiyle milletvekilliği görevinden alınması sırasında yapılan oylamada CHP’li Çanakkale Milletvekilleri Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan’ın hangi duruşu ve hangi oyu kullandıklarını kamuoyuna açıklamalarını istedi. devamsızlık’.

İl Başkanı Naim Makas yaptığı açıklamada, “Biliyorsunuz eli kanlı terör örgütü PKK mensubu ile fotoğrafları ortaya çıkan terör sevdalısı HDP Milletvekili Semra Güzel’in görevden alınmasına ilişkin Gazi Meclisimizde yapılan oylamanın ardından biliyorsunuz” dedik. “Sizin ne verdiğinizi bilmek bizim hakkımız. Bu oylamada aziz hemşehrilerimizin Çanakkale’deki temsilcisi olarak hareket eden Sayın Male ve Ceylan Bey, Türkiye’nin ve Türkiye’nin önsözü olan bu oylamada nasıl bir duruş ve nasıl bir duruş sergilemiştir. Paşa için nice şerefli komutanların hatıralarının ve destanların yazıldığı, bedeli şüphe kanıyla ödenen milli şuurun başkenti mi? , Gazi Muş “Parti Kemal Atatürk’ün partisidir” vurgusu yapan CHP’li milletvekillerinin bu oylamadaki tavırlarından sonra sözleriyle mi özleriyle mi Atatürkçü olduklarını kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Atatürk üzerinden siyaset yapmaya çalışırken mangalda kül bırakmayanların duruşunu tüm kamuoyunun bilmesi gerektiğinin altını çizerek bir kez daha söylüyorum. Değerli arkadaşlar, bu kritik oylamada alınması gereken duruşun milli bir refleks olduğunu düşünüyoruz. Bu süreçte İYİ Parti’nin CHP ile birebir tavır almadığını da görüyoruz. Güzel bir atasözümüz var, biliyoruz ki seçmen de 6’lılar tablosunun sacayağı olan CHP ile Ala Parti’nin Türkiye’yi birlikte yöneteceklerini iddia eden bu farklı tavrı karşısında akıllara durgunluk veriyor. şaşılık kaybolacak ve İYİ Parti buna da “teşekkür” diyecek mi merak ediyoruz. . Bu konuda sayın kamuoyu; İyi Partili Bey de Uz’dan merakı giderecek ve kamuoyunu aydınlatacak bir açıklama bekliyor. Buradan CHP’nin tavrını nasıl değerlendirdiklerini sormak isteriz. Sanki CHP’li milletvekillerine “Bu oylamadaki duruşunuz neydi?” Bu fotoğrafın tamamına baktığımızda milli meselelerde bile aynı duruşu sergileyemeyen siyasetçilerin nasıl ortak karar alıp bu ülkeyi yöneteceklerini merak ediyor, hem tarihin hem de seçmenin not ettiğini de biliyoruz. yapmaya devam ediyor” dedi. – ÇANAKKALE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu