Haber

Aydın Adnan Menderes Stadı Yıkımı İçin İhale Tarihi Açıklandı

Aydın’ın merkez ilçesi Efeler’de bulunan ve uzun yıllar birçok maça ev sahipliği yapan Adnan Menderes Stadı, depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle bu yıl kapatılarak stadın yıkılması için harekete geçildi.

Aydın’ın spor Sahanın ikonik mekanlarından biri olan ve bir süre Aydınspor’un ilk lig maçlarına ev sahipliği yapan Adnan Menderes Stadı, depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle bu sezon hizmet dışı bırakıldı ve akıbet konusunda düğmeye basıldı. stadyumun. Bu yıl sezon başından bu yana maçlara kapalı olan stadın ne zaman yıkılacağı merak konusu olurken, yıkım işinin ihale tarihi Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından belirlendi.

Adnan Menderes Stadı Yıkım ve Hurda Karşılığı Moloz Taşıma işinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45’inci maddesi uyarınca açık ihale usulü ile ihale edileceği açıklanırken, ihale 30 Kasım saat 10.00’da yapılacak. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hizmet Binasında.

İhale kapsamında yıkım ve moloz taşıma bedeli 3 milyon 273 bin 211,47 lira, hurda bedeli 3 milyon 760 bin 960,71 lira, tahmini bedel ise 517 bin 749 bin 21 lira oldu. Yerin yüklenici firmaya teslim edilmesinin ardından Adnan Menderes Stadyumu’nun 3 ay içerisinde yıkılacağı belirtildi. – AYDIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu