Haber

Brezilya Milli Takımı’na gittiği iddia edilen İsa’dan açıklama: Kalsam bakarsınız

Portekiz basını, Fenerbahçe ile sözleşmesi dönem sonunda sona erecek olan Jesus’un Lizbon’da Brezilya milli takımı yetkilileriyle görüştüğünü iddia etti. Hakkında çıkan dedikodular karşısında sessizliğini bozan İsa, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

PORTEKİZ BASINI TARTIŞTI

Portekiz basını Record’ta yer alan habere göre Brezilya Futbol Federasyonu kadrosu, Jorge Jesus ile görüştü. Taraflar arasındaki görüşmenin Portekiz’in Lizbon kentinde gerçekleştiği belirtildi. Brezilya Futbol Federasyonu büyükelçisi Julio Cesar’ın Jorge Jesus ile görüşmelerde bulunduğu kaydedildi. Brezilya Milli Takımı’nda teknik direktör adayları arasında Jorge Jesus’un ön planda olduğu vurgulandı.

“KALAMADIĞIMI GÖRECEKSİNİZ”

Sport TV’ye konuşan Jesus, “Dünyada Brezilya’ya teknik direktör olmak istemeyen teknik direktör var mı? Kimse benimle görüşmedi. Sözleşmem Mayıs’ta bitiyor. Bakalım bundan sonra ne olacak. Ne zaman olacak?” Süre bitti, harekete geçeceğim. Ben hep böyle yaparım. Çabuk.” “Karar vermiyorum. Türkiye’de kalıp kalmayacağımı siz göreceksiniz. Kariyerim boyunca sadece şampiyonluk ve kupa kazanabilecek takımlarda çalıştım. Bu her zaman böyle oldu. Çalıştığım bir kulüpte çalışmıyorum.” hiçbir şey kazanamaz.” söz konusu.

“BENİ KİMSE GÖRMEDİ”

Öte yandan kimsenin kendisiyle iletişime geçmediğini belirten Jesus, “Ben sadece Real Madrid veya Barcelona’nın teknik direktörü olsaydım o zaman Brezilya Milli Takımı’nda çalışmak istemezdim. Dediğim gibi herkes gelsin. başkası istiyor ama dediğim gibi kimse benimle konuşmadı ve sezon boyunca hiçbir zaman bir karar vermedim, vermeyeceğim.” söz konusu.

CESAR İDDİALARI REDDETMİŞTİ

Brezilya Milli Takımı’nın eski kalecisi Julio Cesar, Brezilya Futbol Federasyonu’nun ortasında Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Jorge Jesus ile arabuluculuk yaptığı haberleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Cesar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Uluslararası basında Brezilya Futbol Konfederasyonu (CBF) temsilcisi olarak Teknik Direktör Jorge Jesus’un işe alımına aracılık etmek üzere Lizbon’a geleceğim yazıldı. CBF’den hiç kimsenin ilk başta bu konuda benden herhangi bir yardım veya arabuluculuk istemediğini açıkça belirtin.Yine, oradaki temsilci değilim.Profesyonel işini Brezilya Milli Takımı’nda yapmış bir sporcuyum ve harika arkadaşları var. sadece. Bir noktada ve bir gün CBF Başkanı Ednaldo Rodrigues herhangi bir koşulda yardımıma ihtiyaç duyarsa, yardım edeceğim çünkü Brezilya futbolu benim tutkum. Bu gerçek şimdi olmadı. Jorge Jesus söz konusu olduğunda, o benim bir arkadaşım Benim için çok değer verdiğim Benfica. O aynı zamanda benim koçumdu ve inanılmaz bir bağ kurduğum bir insan.” ifadeleri kullandı.

FUTBOL FEDERASYONU DUYURULAR

Brezilya Futbol Federasyonu Başkanı Ednaldo Rodrigues, bu iddiaların ardından bir açıklama yaptı. Rodrigues yaptığı açıklamada, “Kulüple sözleşmesi olan koçlara saygılarımızı sunacağız. Bu nedenle, gerçekleri konuşmak için beklemek için zamanımız var.”

catalpinar-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu