Haber

Elon Musk: Suikast riski altındayım

Amerikalı milyarder Elon Musk, ABD Başkanı Joe Biden’ın oğluyla ilgili son sızıntıların ardından “önemli” bir suikast tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi.

ABD Lideri Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden’ın dizüstü bilgisayarıyla ilgili haberinin şirketin eski yönetimi tarafından Twitter’daki bir sohbet odasında nasıl sansürlendiğini yorumlayan Musk, “Tabii ki başıma kötü bir şey gelme riski, hatta Kelimenin tam anlamıyla vurulmak, oldukça anlamlıdır.” dedi.

Sputnik’in aktardığı habere göreMusk, “Canınız istediğinde birini öldürmek o kadar zor değil, umarım yapmazlar, kader bana güler ve olmaz. Bunda kesinlikle risk var” dedi.

Twiter’ın geleceği hakkında yorum yapan Musk, “Günün sonunda ayaklar altına alınmadan, susturulmadan ve misilleme korkusu olmadan sadece söylemek istediklerimizi söyleyebileceğimiz bir gelecek istiyoruz. Yeter ki ‘ Bir başkasına zarar vermemek için, istediğini söylemene izin verilmeli.”

Geçtiğimiz günlerde Musk, şirketin eski yönetiminin 2020 başkanlık seçimleri öncesinde Biden’ın grubunun talebi üzerine Biden’ın oğlu Hunter Biden ile ilgili haberleri sansürlediğine dair belgeleri ifşa etmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu