Haber

Everton Kalecisi Jordan Pickford, Su Şişesi Sayesinde Premier Lig’in Kaderini Değiştirmiş Olabilir

Premier Lig’de sona yaklaşılırken, küme düşme hattında kalacak takımlar için zaman daralıyor. 34. haftada karşı karşıya gelen Leicester City ve Everton mücadelesinde kümede kalma mücadelesi veren iki takımın mücadelesi nefes kesti. Ev sahibi ekip 2-1 önde giderken James Madisson penaltıyı gole çeviremedi. Bunun nedeni, Everton kalecisi Jordan Pickford’un sınıfı için yeterince çalışmış olmasıdır.

Gelin detaylara birlikte bakalım.

Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü’nün de forma giydiği Leicester City, küme düşme mücadelesi veriyor.

Ligin son sırasındaki Leicester City ile Everton arasındaki mücadelede ev sahibi takım 2-1 öne geçti ve penaltı kazanarak farkı 2’ye çıkardı.

Bu penaltı vuruşunda Everton kalecisi Jordan Pickford kalesinin içine su şişesi koyarak hile yaptı.

Pickford’un su şişesinin üzerindeki notunda “James Maddison -% 60 gösteriliyor.” Kalenin ortasında duran Pickford, belki de ligin kaderini değiştirecek penaltıdan gole engel olmayı başardı.

İkinci yarıda 2-1 geride kalan Everton, 54. dakikada Alex Iwobi’nin golüyle 2-2 berabere kalarak rakibine 3 puan vermekten kaçındı ve 1 puan almayı başardı.

Takımını 3-1’lik mağlubiyetten kurtaran Jordan Pickford, maçın ardından “Ödevimi yapıyorum” yanıtını verdi. Jordan Pickford daha önce Jorginho’nun cezasının bir analizini de bulan kaleciydi.

Bakalım bir su şişesi Premier Lig’in kaderini değiştirecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu