Teknoloji

Fiyat/Performans Canavarı ZTE Nubia ve Redmagic Telefonlar Türkiye’ye Geliyor

Dünya çapında akıllı telefon dalında yükselişini sürdüren ZTE, bugün Türkiye için heyecan verici bir açıklama paylaştı. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada en çok tanınan telefonlarına yer veriyor. Nubia ve Redmagic markalarının Türkiye’deki geleceğiaçıkladı.

2012 yılında ZTE bünyesinde kurulan Nubia, ZTE’nin %49.9’a ulaşan payı ile bağımsız bir marka haline geldi ancak yine de ZTE ile ilgili telefonlar piyasaya sürüyor. 2018 yılında Nubia bünyesinde kurulan Redmagic, bugünün en popüler oyuncu telefonlarıpiyasaya sürüyor.

ZTE tarafından KAP’a sunulan beyan:

“Şirketimiz ile dünyanın önde gelen cep telefonu üreticilerinden ZTE, “ZTE Nubia ve Redmagic” marka cep telefonu ve aksesuarlarının Türkiye geneline dağıtımı için özel satış ve dağıtım protokolü imzaladı. 160’tan fazla ülke ve bölgede küresel telekom operatörleri, kamu ve özel müşteri ve tüketicilere hizmet veren ZTE, 33.000’den fazla çalışanı ve %16,4’ünü ayırma stratejisi ile dünya nüfusunun 4’üne en yenilikçi ve yaratıcı teknoloji, ürün ve çözümleri sunmaktadır. gelirini Ar-Ge yatırımlarına aktarmaktadır. 1 inçten fazlasını sunar. Şirketimiz, “Nubia” markalı cep telefonlarını, 3D Tabletleri, Akıllı Saatleri ve ‘Redmagic’ markalı oyun telefonlarını Türkiye pazarına sunmak için çalışmalarına hız verecektir.

Bu anlaşmanın Şirketimiz cirosunu önemli ölçüde etkilemesi beklenmektedir.

Pay sahiplerinin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.”

ZTE’nin Nubia ve Redmagic telefonları neler sunuyor?

ZTE’nin Nubia markası, şirketin akıllı telefonlarının yanı sıra tablet ve akıllı saatlerini de kapsıyor. Bu marka altındaki akıllı telefonlar çoğunlukla orta-üst ve üst segmentbulunur.

Redmagic telefonlar ise en yüksek donanıma sahip, tamamen taşınabilir oyun odaklı telefonları içerir. Bu telefonlarda standart telefonlarda bulunmaz ve işlemciden bağımsızdır bu da sadece oyun deneyimine fayda sağlar. çipler, soğutma sistemleri ve tasarımlarısunulan.

ZTE’nin her iki markasını da ön plana çıkaran en önemli etken, telefonların aynı donanıma ve hatta biraz daha az donanımlı olan rakiplerine benzetilmesi. daha uygun fiyatlı sahip olmak. Cihazlar satışa sunulduğunda Türkiye’deki durumu net bir şekilde göreceğiz.

ZTE Nubia ve Redmagic telefonlar Arena Computer üzerinden Türkiye’ye getirilecek:

ZTE’nin iki tanınmış markası Arena Bilgisayar aracılığıyla ülkemize gelecek ZTE ve Arena Bilgisayar, telefon ve aksesuarların Türkiye geneline dağıtımı için özel satış ve dağıtım protokolü imzaladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu