Haber

Foxconn’un Zhengzhou Fabrikası Maksimum Kapasitede Üretime Devam Ediyor

Arşiv fotoğrafı, Foxconn Endüstri Parkı’nın yanından bisikletine binen bir kişiyi gösteriyor. (Fotoğraf: Xinhua)

ZHENGZHOU, 8 Ocak (Xinhua) — Dünyanın önde gelen sözleşmeli elektronik üreticisi Foxconn Technology Cluster Company, merkezi Çin’in merkezindeki Henan eyaletinde bulunan Zhengzhou’daki ana üretim tesisinde maksimum kapasitede çalışıyor.

Fabrikadaki mevcut üretim kapasitesi 2022’deki ile aynı seviyeye ulaştı. Foxconn Zhengzhou Bilim ve Teknoloji Parkı Cumartesi günü yaptığı açıklamada, fabrikadaki mevcut çalışan sayısının yaklaşık 200.000 olduğunu ve normal personel seviyelerine döndüğünü söyledi.

Yaklaşık 5,6 milyon metrekare alan üzerine kurulan Foxconn Zhengzhou Bilim ve Teknoloji Parkı, Foxconn’un en büyük üretim tesisi konumunda. Foxconn, anakara Çin’deki akıllı telefon üretim kapasitesinin yaklaşık yüzde 80’ini sağlıyor.

2022’nin dördüncü çeyreğinde şirketin üretimi Kovid-19 nedeniyle yavaşlamıştı.

Sanayi bölgesinin genel müdür yardımcısı Wang Xue, “Şu anda Zhengzhou fabrikasının tüm üretim hatları normal çalışıyor. Bahar Şenliği tatilinde gelirlerini artırmak gibi işçilerin durumunu iyileştirmek için çeşitli önlemler aldık. , yaşam ve sağlık koşullarını iyileştirmek, tatillerini daha keyifli hale getirmek.” .

“Şu anda fabrikanın tedarik zinciri sorunsuz ve siparişler yeterli. Bahar Bayramı tatili ve sonraki aylar üretimin en üst seviyede olduğu aylar olacak. Kaybedilen zaman ve siparişleri telafi etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.” Wang dedi.

Parkın bir üretim atölyesindeki personel, test, paketleme ve montaj hattı gibi çoklu üretim süreçleriyle meşguldü. Wang, “Bu atölye günde iki vardiya halinde çalışıyor ve her vardiyada yaklaşık 2.000 işçi çalışıyor” dedi.

Parkta üretilen akıllı telefonlar dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere ulaştırılmak üzere Zhengzhou Xinzheng Uluslararası Havalimanı’na götürülüyor ve bunun için fabrikanın nakliye terminalinden her gün 200’den fazla konteyner kamyonu havalimanına hareket ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu