Yaşam

Hayatımın Şansı Bu Gece mi, Değil mi? 22 Şubat Hayatımın Şansı Son Bölüm Yayınlanacak mı?

Fox TV’de yayınlanan Hayatımın Şansı dizisi için son çanlar çaldı. 9. bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanan dizinin finali merak konusu oldu. Kahramanmaraş’ta yaşanan sancılı sarsıntının ardından ekranların ortak yayın dönemi başladı. Tüm yapımlar bu dönemde yayına girdi. Çarşamba günleri yayınlanan Hayatım Talihi dizisi ekranlarda olmayan yapımlardan biriydi. Peki, bu gece hayatımın parası sende mi, yok mu? 22 Şubat Hayatımın Talihi final bölümü yayınlanacak mı?

Tüm detaylar içeriğimizde..

FOX Tv’de izleyici ile buluşan yapımlardan biri olan Hayatım Bahtı ekranların en yeni yapımlarından biri oldu.

Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar ve Erkan Avcı gibi isimlerin rol aldığı yapım, beklenen reytinglere ulaşamadı.

Sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak görülen Hayatımın Şansı için son karar verildi. Dizi, 10 Şubat’ta yayınlanacak 9. bölümüyle ekranlara veda edecekti.

Ancak Kahramanmaraş’ta art arda yaşanan beyin sarsıntısı felaketleri nedeniyle tüm yapımlar yayın hayatlarına mecra verdi. Yayın akışında yer almayan dizilerden biri de Hayatımın Bahtı oldu.

Ekranlarda normalleşmenin başladığı bu günlerde Canım dizisinin son bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak konusu oldu.

Bu gece hayatımın bir kısmeti var mı yok mu? 22 Şubat Hayatımın Talihi Finali Yayınlanacak mı?

Çarşamba akşamları izleyici ile buluşan Hayatımın Talihi dizisi geçen hafta olduğu gibi bu hafta da yayınlanmayacak. Final yapamayan dizi bu akşam FOX TV yayın akışında yer almadı.

Son dakika değişikliğine göre Hayatımın Bahti dizisi final bölümü yerine 7. Koğuştaki Mucize filmi yayınlanacak.

haberpalandoken.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu