Haber

Kemer’de yangın mı var? Antalya Kemer’de çıkan yangın söndürüldü mü? Kemer’de orman yangını devam ediyor mu?

Kemer Yangın mı var sorusu sosyal medya başta olmak üzere birçok platformda görsellerle gündeme geliyor. Vatandaş Antalya Kemeryılında başlayan orman yangını ile ilgili KemerAntalya’da yangın mı var? Kemer Yangın söndürüldü mü? Sorularının cevabını internette arıyor. Dar bir kanyona sıkıştırılan orman yangınında, hava takviyesinin sona ermesinin ardından alevler yeniden yükseldi. Alevlerin geceyi aydınlattığı bölgeye gece görüşlü 5 helikopter sevk edildi. Tamam, KemerAntalya’da yangın mı var? KemerYangın söndürüldü mü? KemerOrman yangını devam ediyor mu?

KEMER’DE YANGIN MI VAR?

Antalya’nın Kemer ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan orman yangını 26. saatte devam ediyor. Bir noktada yeniden alevlenen yangına gece görüş özelliğine sahip 5 helikopter yoğun şekilde müdahale ediyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Antalya’nın Kemer ilçesinde akşam saatlerinde devam eden yangın dışında diğer bölgelerdeki tüm yangınların kontrol altına alındığını söyledi.

ANTALYA KEMER’DEKİ YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ MÜ?

Kemer ilçesinde dün akşam saat 21.08 sıralarında başlayan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Sabah saatlerinde kontrol altına alınmak üzere olan yangın, rüzgarın da etkisiyle tesadüfen geniş bir alana yayıldı. 1.500’den fazla işçinin yerden müdahale ettiği yangına 11 uçak, 22 helikopter ve 62 su pompasıyla takviye edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu