Haber

Sinan Ogan’a Oy Verdiğini Söyleyen Abdüllatif Şener’in Kemal Kılıçdaroğlu Hakkındaki Açıklamaları Ortaya Çıktı!

14 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’a oy verdiğini açıklayan eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener’in aylar önce katıldığı bir televizyon programında Kemal Kılıçdaroğlu için söylediği sözler gündem oldu. yine gündem

Halk TV’ye konuşan Eski Başbakan Yardımcısı ve eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, canlı yayında CHP’den istifa ettiğini açıkladı.

Şener, yayında gündemi sarsan açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’a; 28 Mayıs’ta yapılan ikinci seçimde yasa dışı kullandığını söyleyen Şener’e tepki geldi.

Bu açıklamaların üzerine Abdüllatif Şener’in FOX TV’de katıldığı bir yayında Kemal Kılıçdaroğlu hakkında söylediği sözler yeniden gündeme geldi.

Şener yayında şunları söyledi: “Bir parti lideri adaylık noktasında güçlü sinyaller verdikten sonra parti milletvekillerinin rol oynamaya çalışması bana etik gelmiyor. İyilik göstermelisiniz. Partinin belediye başkanları rol oynayarak ivmeyi değiştirmeye çalışacak.” Kılıçdaroğlu’nun yanında olduğunu ve onu desteklediğini belirtti.

Bu videonun yanı sıra Şener’in Kılıçdaroğlu ile ilgili paylaşımları da ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu ile birlikte seçim çalışmalarına aktif olarak katıldığı görülüyor.

Abdüllatif Şener’in açıklamasına yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

Ne düşünüyorsun?

selendi-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu