Haber

Süper Lig devi, stoper sorununu tek kuruş ödemeden çözüyor! Dünyaca ünlü futbolcunun imzası an meselesi

Eski yıldızı Aboubakar’ı kadrosuna katarak transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, savunmasını da güçlendirmek istiyor. Şimdi de gol sorununu çözen siyah beyazlıların gündeminde bonservisi de bulunan Eliaquim Mangala var. Orta transfer döneminde en az harcamayı yapmak isteyen Beşiktaş heyeti, 31 yaşındaki başarılı stoperi takıma katmak için kolları sıvadı.

DAHA ÖNCE TAVSİYE EDİLMİŞTİR

Şampiyonluk yarışını sürdürmek isteyen Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak yıldız ismi Aboubakar’ı kadrosuna katan siyah beyazlı yönetim, şimdi de gözlerini bonservisi elinde tutan Eliaquim Mangala’ya çevirdi. Saint-Etienne’de forma giydiği dönemde Beşiktaş’ın gündemine gelen tecrübeli isim ile röportaj yapılmış ancak siyah-beyazlı ekip bir türlü istediği sonuca ulaşamamıştı. Sözleşmesini fesheden deneyimli isim, Siyah Beyazlı kulübün öncelikleri arasına girdi.

TAM 45 MİLYON EURO

Ceyhun Karı, 2014 yılında transferi 45 milyon euro ödenen yıldız savunmacıyı Beşiktaş’a bedelsiz olarak getirmeyi planlıyor. Ceyhun Kazancı transferi tamamlarsa, döneminin en sansasyonel transferini yapmış olacak.

ELİAQUİM MANGALA KİMDİR?

31 yaşındaki Mangala, 13 Şubat 1991’de Fransa’nın Colombes şehrinde doğdu. Fransız yıldız 1.87 boyunda. Yıldız sağ ve sol stoper oynayabiliyor. Mangala’nın şu anda 1.2 milyon euro transfermarkt ücreti var. Beşiktaş’ın golcüsü daha önce Manchester City, Valencia ve Everton gibi takımlarda forma giymişti. Mangala, kariyeri boyunca toplam 350 karşılaşmada yer aldı. Bu maçlarda 20 gol 13 asist üretti.

haber-aslanapa.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu