Haber

Umut Can Alay, Bartın’da annesini öldürdü

BENİ ISLATIP DÖVDÜKTEN SONRA TÜFEKLE VURDU.

Bartın’da Umut Can Alay’ın annesi Hatice Alay’ı av tüfeğiyle vurup öldürdüğü olayda yeni detaylar ortaya çıktı. Umut Can Alay’ın annesiyle birlikte yaşadığı eve alkollü gelerek para istediği, annesinin vermemesi üzerine tartışma çıktığı öğrenildi. Umut Can Alay’ın daha sonra annesini banyoya ittiği, hortumlu suyla ıslattığı, dövdüğü, ardından av tüfeğiyle ateş açarak öldürdüğü belirtildi. Umut Can Alay’ın jandarmaya verdiği ifadede, “Hatırlamıyorum, o sırada eve alkollü gelmiştim. Para istedim, vermedi. Hatırlamıyorum” dediği öğrenildi. fazla.” Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Umut Can Alay, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ANNE DEFNE EDİLDİ

Dün gece yapılan otopsinin ardından anne Hatice Alay’ın vücudunun birçok yerinde kırıklar olduğu belirlendi. Kadının naaşı, yaşadığı Çözümca köyünde öğle namazının ardından köy mezarlığında defnedildi.

ANNESİNE CİNSEL YÖNLERLE SUÇLANMIŞTI

Bu arada babası 5 yıl önce kalp krizinden ölen Umut Can Alay’ın 2021 yılında annesi Hatice Alay’a cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. Hatice Alay’ın 2021 yılında yaptığı şikayetin ardından hakkında dava açıldığı bildirildi. ve Umut Can Alay’a ise 2022’de ‘üst sınıfa cinsel saldırı’ suçundan 23 yıl hapis cezası verilmiş, itiraz üzerine bir üst mahkemeye taşınan karar bozulmuştu. Alay’ın annesinin de bu süreçte şikâyetini geri çektiği ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi. Umut Can Alay’ın yeniden annesiyle birlikte yaşamaya başladığı öğrenildi. Umut Can Alay’ın da annesine sıklıkla şiddet uyguladığı belirtildi.

habergercus.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu