Teknoloji

Yüzüklerin Efendisi: Gollum ile Ne Zaman Tanışacağız?

Oyuncular olarak sabırsızlıkla bekliyoruz. Yüzüklerin Efendisi: Gollum Ne zaman buluşacağız? Nacon, şimdilik net bir çıkış tarihi verilmese de çıkış aralığını netleştirdi. Bir daha erteleme haberleriyle karşılaşmazsak bu yıl içinde görüşürüz. Detaylar burada.

2019 yılında duyurulan Yüzüklerin Efendisi: Gollum ilk olarak 2021 yılına damgasını vurmuştu. Ancak zaman içinde birçok kez ertelendi ve belirsiz bir tarihe bırakıldı.

Yüzüklerin Efendisi: Gollum Bu Yıl Geliyor

Yayıncı Nacon tarafından yayınlanan son kazanç raporunda, henüz çıkış tarihi belli olmayan oyun için biraz daha bekleyeceğiz denilmişti. Öyle ki 2023 ve 2024 mali yıllarının ortasında çıkacağı belirtiliyor. Bu, bu yıl Nisan ile Eylül ortası arasındaki bir zamana karşılık geliyor.

Oyuncular olarak Gollum ile çıkacağımız ve gizliden gizliye ilerlemek zorunda kalacağımız oyunu uzun zamandır bekliyorduk. Her gecikmede mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için çaba sarf edildiğinden bahsedildi. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen bazı etkinliklerde de görülen oyun için fragmanlar ve oynanış görüntüleri de yayınlandı. Ancak geçen yılki Nacon Connect yayınındaki oynanış gösterimi görsel açıdan biraz hayal kırıklığı yaratmıştı. Nitekim aradan geçen sürede kaydedilen sahne de oldukça merak ediliyor. Bakalım oyunla ilgili yeni içerikleri ne zaman göreceğiz? Gelişmeleri takip ediyoruz.

Yüzüklerin Efendisi: Gollum Hakkında

JRR Tolkien’in yazdığı hikayeye sadık kalınacak ve Gollum karakteri hakkında bilinmeyenleri anlatacak aksiyon oyununda Kara Kule’deki esaret yıllarından Mirkwood Elflerinin yanında geçen zamana kadar her şeyi öğreneceğiz.

Baş Tasarımcı Martin Wilkes’in belirttiği gibi, çoğunlukla savaş içermeyen bir oyun olacak. Silah kullanımı olmayacağı için önünüze çıkan düşmanlarınızı doğrudan değil, üstü kapalı şekilde oyalayarak ortadan kaldırmanız gerekecek. Ancak, arkadaşlarınızın yeteneklerinden yararlanabileceğiniz zamanlar da olacaktır.

Tarzınızın ve vereceğiniz kararların oynanış açısından da Gollum’u etkileyeceğini söylemeden geçmeyelim. Smeagol ile karşı karşıya geldiği kişilik çatışmasında karanlık tarafın mı yoksa Smeagol’ün mu galip geleceğine doğrudan karar vereceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu