Haber

Baba-oğul tartışmasının ardından motosikletli kuryeye çarptı

BURSA’da otomobilde bulunan baba ve oğul, trafikte yol vermesi nedeniyle tartıştıkları motosikletli kuryeye çarptı. Olayı gören bir vatandaş, ortalığı dağıtmak isterken göğsünden bıçaklandı. Kavga anı çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Olay, saat 19.30 sıralarında Hamidiye ilçesi Yeşilbarış caddesi üzerinde meydana geldi. Hamidiye Mahallesi Park Sokak üzerinde kurye Furkan Y. (27) yönetimindeki 16 ATZ 689 plakalı motosikletin Ersin A. (46) yönetimindeki 16 AVE 142 plakalı otomobili sollamasının ardından tartışma çıktı. sürücülerin ortasında yol verme hakkında. Öfkeli sürücü Ersin A., otomobille kuryeyi takip etmeye başladı. Ersin A. önündeki motosikleti durdurdu. Ersin A. ve oğlu Emirhan A. (18) araçtan inerek motosikletli kuryeye çarpmaya başladı. Olayı gören mahalle sakinleri, arbedeyi ayırmaya çalıştı. Bu sırada Emirhan A., Nazım İnanç Ö.’yü yaraladı. (23), ortalığı dağıtmaya çalışan kuryeye elinde bıçakla saldırırken, göğsünden yaralandı.

MAHALLEYİ YAKALAMAYA ÇALIŞIRKEN ARABADAN SİLAHLA ATIŞ BAŞLADI. Çevredekilerin tereddüt etmesi üzerine baba-oğul otomobile binerek kaçmaya çalıştı. Bu sırada bıçaklanan şahsın yakınları, sürücü ve oğlunu takibe başladı. Bölgeden uzaklaşmaya çalışan şahıs, takipçileri uzaklaştırmak için tabancayla havaya ateş ederek araçtan kayboldu. Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Göğsünden bıçaklanan Nazım İtimat Ö. otomobille İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılırken, darbe alan kurye Furkan Y. ise polis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan Ersin A. ve oğlu, bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Suç teşkil eden silah ve bıçağa ise el konuldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu